Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
TELEFON
+36 70 776 4658
EMAIL
info@enviro-master.hu
IRODA
1094 Budapest, Tompa u. 7.

Irányítási rendszerek

ENVIRO-MASTER KÖRNYEZETVÉDELMI MÉRNÖKI IRODA

IRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK

Irányítási rendszerek kialakítása, bevezetése, tanúsításra való felkészítése, valamint működtetett rendszerek belső auditálása, fejlesztése. Az irányítási rendszerek működtetésében résztvevő munkatársak rendszerirányítási, belső auditori oktatása.

Folyamatszemléletű megoldást kínálunk az alábbi szakmai területeken:

  • ISO 9001 (MIR) minőségirányítási rendszer; melyben a folyamatszemléletű megközelítés alkalmazásával a vevői követelmények optimálisabb teljesítésével növelhető a vevői elégedettség és az eredményesebb szervezeti működés a jogszabály és egyéb szabályozó követelmények betartása mellett.
  • ISO 14001 (KIR) környezetirányítási rendszer; mellyel egy szervezet képessé válik a jogszabályi követelmények és a jelentős környezeti tényezőkre vonatkozó információkat figyelembe vevő politika és cél meghatározására és bevetetésére, valamint a rendszer bevezetésével megfogalmazott és vállalt környezetpolitikában kitűzött kötelezettségeinek betartásával segíti a környezetvédelmet, a szennyezés olyan mértékű megelőzését, amely egyensúlyban van a társadalmi-gazdasági szükségletekkel.
  • OHSAS 18001 (MEBIR) munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer; mellyel a szervezet ellenőrzése alá tudja vonni a munkahelyi egészségvédelemmel és biztonsággal kapcsolatos kockázatait, javítva a szervezet MEB-teljesítményét.
  • Élelmiszer-biztonsági rendszerek (HACCP, ISO 22000, IFS, BRC, a 28/2017. (V. 30.) FM rendelet az élelmiszer-vállalkozások által működtetendő önellenőrzési rendszer); melyekkel az élelmiszer-biztonsági veszélyek azonosíthatók, kockázatuk értékelhető és szabályozásuk elősegíti az élelmiszerek biztonságosságát.
  • ISO 50001 (EIR) energiairányítási rendszer; mellyel egy szervezet képessé válik az energiateljesítmény javítására (beleértve az energiahatékonyságot, -felhasználást és -fogyasztást) az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésére, illetve más kapcsolódó környezeti hatások és az energiaköltségek csökkentésére.
  • ISO 27001 (IIR) információbiztonsági irányítási rendszer; mellyel egy kockázatkezelési-folyamat segítségével megőrizhető az információk bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása, megerősítve így a bizalmat az érdekelt felekben.
  • ISO 26000 (CSR) útmutató a társadalmi szerepvállaláshoz; mely által a szervezet érzékelhető és tényleges társadalmi felelősségvállalási teljesítménye befolyásolhatja többek között a versenyelőnyét, hírnevét, a munkavállalók vagy tagok, vásárlók, ügyfelek vagy felhasználók vonzásának és megtartásának képességét, az alkalmazottak közhangulatának, elkötelezettségének és termelékenységének fenntartását, a befektetők, tulajdonosok, adományozók, szponzorok és a pénzügyi közösségek véleményét; és kapcsolatát azon szervezetekkel (kormányzattal, médiával, beszállítókkal, versenytársakkal, vásárlókkal és a közösséggel), amelyekkel együttműködik.
  • Laboratóriumok, vizsgáló és ellenőrzést végző szervezetek NAH általi akkreditációt igénylő irányítási rendszerei (ISO/IEC 17020, 17025).
WordPress Theme built by Shufflehound. Minden jog fenntartva! © ENVIRO-MASTER Környezetvédelmi Mérnöki Iroda