Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
TELEFON
+36 70 776 4658
EMAIL
info@enviro-master.hu
IRODA
1094 Budapest, Tompa u. 7.

Rólunk

ENVIRO-MASTER KÖRNYEZETVÉDELMI MÉRNÖKI IRODA

ENVIRO-MASTER

RÓLUNK

Cégünk több éve működő mérnökiroda, amely nem csak a környezetvédelem, és a veszélyes árukkal összefüggésben végez szakmai tevékenységet, hanem a munkavédelem, és a tűzvédelem területén is kiszolgálja megrendelőit állandó partnereit.

Az Enviro-Master Bt. mérnöktanácsadói tevékenysége széleskörű, az általános vállalati szakterületi feladatok ellátása mellett szolgáltatásait különféle tervezési, műszaki, iparbiztonsági, irányítási rendszer építési, engedélyezési, eseti szakvélemény készítési, mérési, vizsgálati, felülvizsgálati, földmérési, képzési, pályázatírási és különféle projektmenedzsmenti feladatok ellátására is biztosítja.

Vállalatok, vállalkozók, önkormányzatok, különféle intézmények, szervezetek környezetvédelemmel, munkavédelemmel és tűzvédelemmel, veszélyes áruszállítással, iparbiztonsággal, irányítási rendszerekkel kapcsolatos feladatainak teljesítésére kínáljuk partneri együttműködésünket és komplex szolgáltatásainkat. A környezet-, munka- és tűzvédelem, veszélyes áruszállítás, iparbiztonság, irányítási rendszerek valamennyi területén szívesen állunk rendelkezésükre.

LUKÁCS ÁKOS

ügyvezető
okl. környezetmérnök

WordPress Theme built by Shufflehound. Minden jog fenntartva! © ENVIRO-MASTER Környezetvédelmi Mérnöki Iroda